Seo sau Adwords?

Foarte multe companii investesc foarte multi bani in Adwords si totusi nu ajung pe prima pagina Google. Acest tip de promovare este solicitant. Trebuie monitorizata, controlat bugetul si eliminat zeci sau sute de cuvinte zilnic, iar daca lucrurile acestea nu sunt efectuate,  bugetul va fi irosit.

Acest tip de promovare aduce rezultate bune daca este conceput corect si analiza efectuata pentru determinarea cuvintelor cheie optime este bine realizata. Multe companii ce ofera astfel de servicii sunt in goana dupa bani si nu sunt atente la nevoile clientului. Pentru a avea succes in domeniul promovarii online este nevoie de o colaborare egala intre firma si client.

O investitie mai buna pentru a va indexa website-ul in primele pagini Google este Campania SEO. Spre deosebire de adwords, acesta va va ajuta sa va pastrati pozitia pe paginilie motorului de cautare mult mai mult timp, chiar si dupa incheierea campaniei.

Daca ne ghidam dupa timpul in care ajungem pe prima pagina, Adwords este mai rapid, insa daca aveti o viziune pe termen lung, SEO este recomandarea noastra, prin aceasta faceti o investitie pe termen lung.

Pentru orice companie este importanta indexarea cat mai favorabila a website-ului in paginile Google, deoarece cei mai multi consumatori cauta aici ceea ce doresc, iar daca dumneavoastra nu sunteti in fata concurentei, riscati sa pierdeti clienti. Apelati la profesionisti in domeniul promovarii online pentru a va putea dezvolta afacerea si pentru a atrage cat mai multi potentiali clienti.

Daca sunteti pregatit sa va cresteti vanzarile sau sa deveniti cunoscut, echipa Yoseo este cea mai buna alegere. Va vom recomanda solutia optima pentru o promovare de succes, dorind cel mai mult sa ne ajutam clientii sa isi atinga scopurile.

No Comments

Post A Comment