Cat de importanta este promovarea prin social media?

In ziua de astazi, oamenii petrec tot mai mult timp in mediul virtual. Acest lucru poate aduce beneficii enorme unei companii ce doreste sa isi faca o campanie de promovare online. Conform statisticilor, e-commerce-ul este in continua urcare, inregistrand cresteri in vanzari de mii de dolari in fiecare an, acest lucru datorandu-se si unei promovari eficiente.

Este foarte important pentru o companie sa aiba website-ul indexat in primele pagini Google, iar promovarea prin social media ajuta la realizarea acestui

 lucru.

Publicitatea prin intermediul retelelor de socializare este o metoda ce aduce rezultate uimitoare. Consumatorii sunt mult mai convinsi de catre producatorii ce isi afiseaza produsele pe social media sau care au o promovare pe aceastea, acestia avand o mai mare incredere in brand. Prezenta pe acestea poate ajuta orice afacere sa ajunga la o rata de conversie foarte eficienta.

Activitatea pe o retea de socializare a proprietarilor de afaceri va crea o relatie mai stransa cu clientii, oferindu-le posibilitatea sa poata intra in direct contact cu metode revolutionare de promovare.

Datorita faptului ca un procent foarte mare dintre consumatori prefera sa achizitioneze produse online, o reclama potrivita plasata pe retele de socializare  va genera pentru dumneavoastra un numar foarte mare de clienti.

De asemenea, in functie de cautarile clientilor, retelele de socializare vor afisa reclamele potrivite, integrate printre postari targetate. In momentul in care utilizati un dispozitiv mobil si dati scroll pe o retea de socializare, va aparea o reclama la un moment dat, iar daca este o prezentare atractiva, inevitabil o accesati, daca observati un produs sau un serviciu ce va incanta il veti achizitiona. De multe ori nu cautam un anumit produs, insa daca observam o reclama, putem deveni interesati, astfel incat sa achizitionam un produs, chiar daca nu ne trebuie neaparat.

No Comments

Post A Comment