Dezvoltare software

Dezvoltarea de software este procesul de concepere, structurare, proiectare, programare, documentare, testare și fixare de bug-uri implicate în crearea și întreținerea de aplicații sau alte componente software. Software-ul poate fi dezvoltat într-o varietate de scopuri, cele mai frecvente fiind satisfacerea nevoilor specifice ale unui anumit partener acesta fiind cazul software-ului particularizat, pentru a satisface o nevoie percepută de un anumit set de potențiali utilizatori.

Tipuri de software dezvoltate de catre compania noastra

Software Imobiliare

Acest tip de software pentru agențiile imobiliare a fost conceput pentru a satisface nevoia de organizare a proprietăților comerciale și rezidențiale, clădirile de birouri, apartamente.

Baze de date

O bază de date este o colecție de date organizate, stocate și accesate electronic. Astfel datele sunt actualizate rapid si pun la dispozitia clientului informatii utile. Ca de exemplu numarul de camere libere dintr-un hotel.

Software Contabilitate

Software-ul contabil este un software care înregistrează și procesează tranzacțiile contabile în cadrul modulelor funcționale, conturile de încasat, jurnalul, registrul general, salarizarea și soldul. Cu ajutorul unui astfel de soft contabilitatea unei firme este realizata mult mai usor.