Oferim servicii de optimizare Seo si Webdesign

Succesul unui site depinde, in mare parte, de design-ul web. Acesta trebuie sa fie atragator, usor de navigat, intuitiv, reprezentativ. Astfel, designul poate fi modern, viu, suprinzator sau, dimpotriva, conservator, traditional, clasic, in functie de identitatea si valorile firmei dumneavoastra.
Contacteaza-ne!

Serviciile noastre

Web Design

Intr-o era a internetului, o investitie intr-un web site nu poate fi decat o investitie buna si pe termen lung , care nu este un proces consumator de timp sau asa scump cum ati crede. De fapt, pentru cele mai multe companii, proiectam si lansam noul site in doar doua saptamani.


Optimizare Seo

A te afla printre cele mai bune pozitii in cautarile Google nu mai este o tinta greu de atins. Noi va punem la dispozitie servicii eficiente de optimizare pentru site-ul dvs.


Social media

Facebook, YouTube sau bannere publicitare? Aveti o afacere si nu sunteti sigur ce modalitate de promovare online sa folositi? Ati ajuns in locul potrivit.


Marketing

Foloseste campaniile Google Adwords pay-per-click prin care te putem ajuta sa ajungi chiar de maine pe primele pozitii in motorul de cautare Google pentru a-ti aduce mai multi clienti. „Pay-per-click” inseamna sa platesti numai cand cineva da click pe anuntul tau, nu doar cand se afiseaza.

Portofoliu

Website-uri create recent pentru partenerii nostri.
Mai mult
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder