Magazin online

Magazinul online reprezinta o forma de comerț electronic care permite consumatorilor sa cumpere direct bunuri sau servicii de la un vanzator prin intermediul internetului folosind un browser web. In general, magazinele online permit cumparatorilor sa utilizeze funcții de cautare pentru a gasi modele, marci sau elemente specifice.

Shopify a fost fondat în 2004 de către Tobias Lütke, Daniel Weinand și Scott Lake. Shopify este o companie canadiana de comert electronic cu sediul în Ottawa, Ontario. Este de asemenea numele platformei de comerț electronic pentru magazinele online și sistemele de vanzare. Compania a raportat că are mai mult de 600.000 de comercianti care utilizează platforma sa din august 2017 , cu un volum total de marfuri brute care depașesc 55 de miliarde de dolari.

A aparut in 2008 cu ajutorul a trei entuziasti ai platformei WordPress din diferite tari care isi impartaseau ideile prin e-mail. Acum sunt o echipa internationala de designeri si dezvoltatori care au pus bazele unei platforme de comercializare online a produselor. De la umilul început in care vindeau teme WordPress, au ajuns sa ofere acum o serie de proprietati si pluginuri pentru a extinde experiențele Woocomerce.

WordPress

WordPress este o platforma conceputa pentru accesibilitatea, performanța, securitatea și ușurința în utilizare.O mare comunitate de oameni colaborează și contribuie la acest proiect pentru a-l dezvolta la potential maxim, astfel aceasta platforma poate fi alegerea potrivita nevoilor tale.

OpenCart este o platforma de comert electronic open source pentru comercianții online. Opencart ofera o baza profesionala și fiabila pentru a construi un magazin online de succes. Aceasta platforma sare in ajutorul unei mari varietati de utilizatori, cu ajutorul dezvoltatorilor web in realizarea unei interfate ușor de utilizat, astfel ajutand magazinele pentru a se lansa online.

Tu in ce platforma doresti sa ai magazinul online?