Servicii Standard

Acest tip de servicii este unul general, avand in componenta recuperarea de date, devirusarea deviceurilor, instalare aplicatii si software, backup date. Problemele tale generale sunt rezolvate de catre o echipa bine pregatita ce are acreditari in multe ramuri ale domeniului IT.

Servicii Software

Un sistem informatic este reprezentat in mare parte de calculatoare, ce au nevoie de mentenanta si optimizare. Pregatirea echipei noastre in acest domeniu face calitatea lucrarilor sa fie la un nivel inalt,iar seriozitatea si corectitudinea cu care lucram ne recomanda.

Servicii Hardware

Serviciile hardware merg mana in mana cu cele software, viteza de gandire a unui device nu tine doar de buna lui optimizare ci si de buna lui mentenanta. De acest lucru se ocupa acest tip de servicii, mai exact cu mentenanta pieselor care intra in alcatuirea device-urilor folosite.

Retelistica

O retea este reprezentata de o insiruire de dispozitive conectate intre ele, care schimba informatii. Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va realiza proiectele.