Despre noi

Avem peste 10 ani de experienta in Webdesign.SEO.Adwords.Creatie website.Facebook.Software.Retelistica.

Promovam imaginea clientilor la cele mai inalte standarde. Oferim solutii in materie de business .Suntem singura echipa de webdesign Shopify Expert din Romania. Garantam succesul magazinelor online.

O ECHIPA PREGATITA PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII DUMNEAVOASTRA

In prezent 85% din vizitatori acceseaza website-urile de pe dispozitive mobile, echipa Yoseo va ofera o varietate de solutii pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Cu o experienta vasta in marketing si software va aducem ultimele noutati in materie de business.

11 PROFESIONISTI ALATURI DE DUMNEAVOASTRA

Indiferent de serviciile dorite, echipa Yoseo este specializata in creatia website-urilor, grafica, optimizare Seo, creatie Software sau Apps si marketing online. Parteneri Google ,Shopify partners si acreditati Cisco, va punem la dispozitie toate cunostintele noastre pentru a atinge perfectiunea.

PARTENERII NOSTRI NE RECOMANDA

Tratam partenerii nostri asa cum vrem sa fim tratati, cu seriozitate si profesionalism. Chiar din prima zi si pana acum, am tratat fiecare proiect cu seriozitate si l-am dezvoltat ca si cum ar fi afacerea noastra

COMUNICAREA SI SERIOZITATEA-PUNCTELE NOASTRE FORTE

Comunicarea si seriozitatea sunt cele mai importante principii pentru noi, de aceea avem sugestii pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra si propunem cele mai marete proiecte.