Promovare Google Ads

Compania Yoseo asigura rezultate! Promovare Google Ads poate avea efecte devastatoare daca nu este optimizata de un specialist.

Google Ads este agentia de publicitate creata de  Google. Aceasta va imbunatateste traficul pe site si genereaza lead-uri intr-un timp scurt. Astfel, in functie de cat de bine sunt alese cuvintele cheie si in functie de cat de bine este optimizata campania poate genera un numar mare de clienti noi.

Analiza cuvintelor cheie

Pentru functionarea optima a anunturilor este necesara alegerea celor mai avantajoase cuvinte cheie, in functie de cautari, costuri si concurenta.

Structurare campanie

Colaboram direct cu reprezentanti Google pentru a putea structura cat mai optim campaniile realizate pe platforma Google Ads.

Administrare campanie

Administram zilnic evolutia campaniilor si bugetul cheltuit, eliminand cuvintele cheie negative si destinatiile de plasare nepotrivite.

Campanie pentru reteaua de cautare

Alegem cel mai optim obiectiv, precum vanzari, lead-uri sau clienti potentiali pentru promovare Google Ads ce va fi afisata clientilor in baza cautarii unei anumite expresii. Utilizatorii considera ca primele rezultate afisate de Google sunt cele mai relevante si serioase, interesul lor scazand odata cu inferioritatea website-urilor afisate.

Campanie pentru reteaua de display

Cream bannere atractive, cu elemente grafice la cea mai inalta rezolutie, cu un puternic impact vizual pentru ca utilizatorii sa va acceseze website-ul. Campaniile pe reteaua de cautare sunt mai performante, avand optimizare automata in decurs de cateva zile. Inregistrati la suma licitata cat mai multe conversii, adresandu-va audientei potrivite.

Campanie pentru aplicatii

Scopul reclamei este de a ajunge la cat mai multi utilizatori, iar campaniile eficiente create pentru aplicatii simplifica procesul acesta. Nu se vor crea anunturi individuale, ci text publicitar si elemente din inregistrarea in magazine de aplicatii, astfel incat se vor crea diverse anunturi intr-un numar mai mare de formate, pentru mai multe retele.

Contactati-ne pentru o oferta detaliata

    Completeaza formularul alăturat cu toate informațiile necesare, iar noi vom reveni cu o oferta personalizata!

    In cazul in care ai deja o campanie Google Ads activa, te rugam să completezi și codul de client. Astfel, vom putea trimite o cerere de acces la contul tau, vom putea analiza campania și vom putea include in oferta noastra modificarile și optimizarile care pot fi facute în campania ta Google Ads.

    Codul de client este un numar format din 10 cifre pe care il poți gasi în coltul din dreapta sus din contul tau Google Ads, el avand urmatorul format:

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!