Shopify Romania

Alege cea mai sigura si completa platforma e-commerce, Shopify.

Platforma Shopify nu a devenit cunoscuta in Romania , dar cu trecerea timpului aceasta platforma completa prezinta avantaje si la noi in tara, este una dintre cele mai sigure platforme de comert online din lume. In urma unei analize complete va prezentam cateva din avantajele shopify raportat la alte platforme de e-commerce.

Smart marketing este una functiile deosebite ce se afla in aceasta platforma , acum puteti promova ad-urile dumneavoastra Facebook, Google, Instagram direct din Shopify.
Considerata cea mai viabila solutie pentru e-commerce, detine unul dintre cele mai usoare meniuri si raportare completa . O functie extrem de folosita din shopify este abandoned checkouts, acum puteti redirectiona clientii dumneavoastra catre cosurile de cumparaturi abandonate si creste rata de vanzari considerabil.
Un alt aspect important este dropshipping-ul , aceasta platforma permite dropshipping si este chiar recomandata pentru site-uri cu zeci de mii de produse de tipul AliBaba.

Daca va doriti o platforma fara probleme de genul (upgrade de tema, hosting, certificate ssl) Shopify este solutia.
Shopify Romania este termenul cautat cel mai des in tara noastra , aici puteti gasi informatii despre tot ce inseamna aceasta platforma deosebita.

Asiguram traducerea pentru toti termenii in limba romana si instalam toate aplicatiile necesare pentru o functionare optima. Cu integrarea platilor online si structurarea seo on-page traficul si vanzarile sunt garantate.

Suntem de aproape 5 ani Shopify Partners si ne mandrim cu un portofoliu bogat in aceasta platforma.