Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente


Echipa noastra va efectua o analiza asupra website-ului si va stabili daca platforma in care a fost creat acesta permite modificari.

Consultati sectiunea Servicii pentru a putea observa preturile pentru tipul de website pe care il doriti.

Utilizam cele mai noi tehnologii si standarde web (Html, CSS, PHP, JavaScript, jQuery, Bootstrap, etc.)

Este necesar sa ne furnizati structura meniului si paginile. In cazul in care nu aveti cunostinte in legatura cu structura unui website, va vom ajuta. Contacteaza-ne pentru a iti oferi mai multe detalii.

Timpul de creare a unui website difera in functie de complexitatea acestuia. In general, crearea unui site simplu dureaza intre 2 si 3 saptamani, in conditiile in care ne sunt furnizate informatiile necesare.

In functie de tipul de site pe care il doriti (magazin online sau site de prezentare), realizam creatia in Wordpress, OpenCart sau Shopify.

Da, va punem la dispozitie un link unde puteti urmari in timp real modificarile aduse website-ului dvs.. Chiar va recomandam sa faceti acest lucru deoarece, in cazul in care nu sunteti de acord, sa ne puteti comunica parerea.

Chiar daca am finalizat website-ul, colaborarea noastra cu clientii poate continua. In cazul in care intampinati probleme in ceea ce priveste website-ul sau doriti anumite modificari, contactati echipa Yoseo.

Furnizarea continutul de catre client va diminua timpul de lucru. In cazul in care nu aveti texte, echipa noastra le va concepe, in baza informatiilor preluate de la dvs.