Site-ul dumneavoastra nu are vizite? Nu este eficient? Nu aduce vanzari? Noi va putem fi de folos! Daca ati ajuns pe site-ul nostru inseamna ca afacerea dumneavoastra are cu adevarat nevoie de ajutor din partea unor profesionisti specializati: Google AdWords, Campanii SEO, Web Design si Branding, deci puteti sta linistiti, sunteti pe maini BUNE! Oferim servicii COMPLETE de Optimizare SEO/SEM.

Ce reprezinta SEO?

Optimizarea Seo este procesul prin care cuvintele optimizate genereaza lead-uri reprezentative in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Ce este Adwords?

Adwords reprezinta afisarile platite(cele cu ADS sau ANUNT),ce genereaza lead-uri rapid si sunt afisate in primele pagini Google, aceste afisari fiind platite (Pay per Click).

Nu pot sa fac SEO singur?

Cuvintele cheie se aleg in functie de cautarile nisei companiei dumneavoastra si trebuie evaluat fiecare cuvint cheie individual . Exemplu – Hotel Bucuresti .

Cautarea cuvintelor cheie

Optimizarea Seo este un proces indelungat care se efectueaza pentru site-ul dumneavoastra atat Offline cat si Online cu Backlinkuri ce indexeaza paginile website-ului dumneavoastra.

Rezultatele vorbesc pentru noi

In momentul in care efectuam o campanie de promovare rezultatele sunt foarte importante asa ca va punem la dispozitie un contract pe o perioada determinata pentru a vedea rezultatele scontate .

Google Adwords

Google AdWords este agentia de publicitate creata de cei de la Google care va imbunatateste traficul pe site si genereaza lead-uri intr-un timp scurt. Astfel in functie de cat de bine sunt alese cuvintele cheie si in functie de cat de bine este optimizata campania poate genera un numar mare de clienti noi.Costurile unei campanii Adwords variaza de la un domeniu la altul si este in functie de concurenta companiei dumneavoastra .CPC sau Cost Per Click  este suma pe care o platiti de fiecare data cand un uitilizator acceseaza site-ul dumneavoastra utilizand AdWords.

SEO

SEO sau Search Engine Optimization este disciplina de marketing ce se ocupa de cresterea vizibilitatii prin motoarele de cautare Google.Motoarele de căutare sunt unice prin faptul că oferă rezultatele necesare persoanei care caută serviciile oferite. Aceste motoare de căutare sunt calea directa intre dumneavoastra si persoana ce va cauta serviciile. Dacă acestea nu vă pot identifica site-ul sau nu va pot adăuga conținutul site-ului în bazele lor de date, traficul va fi scazut ceea ce duce la o foarte slaba generare de clienti noi .

SEM

SEM sau Search Engine Marketing este disciplina de marketing ce se ocupa cu promovarea serviciilor dumneavoastra prin plata cautarilor. SEM este procesul prin care puteti imbunatati traficul pe site-ul dumneavoastra prin CPC , rezultand intr-un final generarea de clienti noi.Cu ajutorul CPC va puteti imbunatati traficul in functie de programul pe care il aveti si de bugetul pe care il alocati. Astfel site-ul dumneavoastra poate ocupa primele pozitii in timpul orelor de lucru.

Tu cand vrei sa iti incepi campania de promovare ?

  Seo Bucuresti

Site-ul dumneavoastra nu este atat de vizitat precum v-ati dori? Nu apare in topul cautarilor Google si nu vi se pare eficient? Noi suntem solutia! Firma noastra, YOSEO, va poate oferi ajutorul de care aveti nevoie din partea unor profesionisti in domeniile: Google AdWords, Campanii SEO, Web Design si Branding! Oferim servicii complete de optimizare SEO/SEM.
Ce ar trebui sa insemne cuvintele SEO Bucuresti pentru antreprenorii din Romania, si ce este de fapt SEO? SEO este abrevierea de la Search Engine Optimization, in traducere, “Optimizare pentru Motorul de Cautare”. SEO inseamna o succesiune de operatiuni efectuate de echipa de promovare a unui site pentru favorizarea urcarii unui site web, ca pozitie, in lista de rezultate a unui motor de cautare (ex. Google), pentru diversi termeni sau expresii cheie. SEO este de doua moduri: optimizare interna (on-site optimization) optimizare externa (off-site optimization).
Tu la ce te gandesti cand auzi acesti doi termini SEO Bucuresti? Poate pentru tine cuvintele SEO Bucuresti nu inseamna mare lucru, sau poate SEO Bucuresti este fix ceea ce ai nevoie in acest moment. YOSEO este o firma de web design si SEO care opereaza in toata tara si in strainatate.
Ai avea nevoie de SEO, daca deja ai un site web? Cu siguranta! Pentru a intelege mai bine de ce sunt necesare servicile SEO pentu afacerea ta iti vom exemplifica modul in care ele functioneaza: aveti o firma de incaltaminte, atunci cand un client cauta pe Google termenii “incaltaminte piele”, apar insiruite un numar de site-uri, acestea intinzandu-se pe o multitudine de pagini, optimizarea motorului de cautare aduce site-ul tau in topul rezultate afisate. Astfel, sunt mult mai mari sansele ca site-ul tau sa fie accesat de catre posibili cumparatori, in consecinta creste si cererea pentru serviciile tale.
Daca esti gata sa iti incepi calatoria in mediul online alaturi de afacerea ta si sa gasesti comoara pierduta (un numar in crestere de clienti si o afacere prospera), te asteptam la Yoseo!