SEO – Search Engine Optimization

Site-ul dumneavoastra nu are vizite? Nu este eficient? Nu aduce vanzari? Noi va putem fi de folos! Principala problema consta in lipsa vizibilitatii online. Incearca SEO Bucuresti!

Structurarea SEO (Optimizarea pentru motoarele de cautare) este pasul esential pentru a obtine vizite targetate pe pagina Dvs.. Pe scurt, SEO Bucuresti presupune optimizarea continutului de pe website intr-un mod facil pentru motoarele de cautare. Website-ul Dvs. va fi afisat pe pozitii de top pe Google cand este solicitat un produs sau serviciu de care dispuneti.

Analiza cuvintelor cheie

Primul pas pentru realizarea unei campanii de succes este analiza cuvintelor cheie, efectuata cu ajutorul platformelor specializate, de unde alegem variantele optime pentru afacerea Dvs.

Postare articole / Copywriting

Pentru atingerea pozitiilor optime in Google se vor crea articole, ce se posteaza pe site-uri de profil, ce vor genera backlink-uri catre website-ul Dvs.

Optimizare continut website

Pentru fiecare pagina a site-ului se vor crea texte ce indeplinesc toate criteriile impuse de motorul de cautare Google, astfel incat sa obtineti pozitiile de top in acesta.

SEO

SEO sau Search Engine Optimization este disciplina de marketing ce se ocupa de cresterea vizibilitatii prin motoarele de cautare Google. Motoarele de cautare sunt unice prin faptul ca ofera rezultatele necesare persoanei care cauta serviciile oferite. Aceste motoare de cautare sunt calea directa intre dvs. si persoana ce va cauta serviciile. Daca acestea nu va pot identifica site-ul sau nu va pot adauga continutul site-ului in bazele lor de date, traficul va fi scazut ceea ce duce la o foarte slaba generare de clienti noi .

SEM

Search Engine Marketing este disciplina de marketing ce se ocupa cu promovarea serviciilor dvs. prin plata cautarilor. SEM este procesul prin care puteti imbunatati traficul pe site-ul dvs. prin CPC , rezultand intr-un final generarea de clienti noi. Cu ajutorul CPC va puteti imbunatati traficul in functie de programul pe care il aveti si de bugetul pe care il alocati. Astfel site-ul dvs. poate ocupa primele pozitii in timpul orelor de lucru.

Rezultatele vorbesc pentru noi

In momentul in care efectuam o campanie de promovare rezultatele sunt foarte importante asa ca va punem la dispozitie un contract pe o perioada determinata pentru a vedea rezultatele scontate.