Design Grafic

Planuim, analizam si cream solutii vizuale pentru a transmite diferite mesaje. Gasim cele mai optime solutii pentru a-ti evidentia aspectul afacerii.

Dezvoltam aspecte generale si design-uri specializate de productie. Te ajutam sa transmiti prin intermediul culorilor, fotografiilor, formelor si a tipografiei mesajul tau. Punem mare pret pe nevoile consumatorilor si aducem cele mai satisfacatoare rezultate.

Structura

Realizam creatii grafice in functie de mediul afisarii (Facebook, Ads, Slider website, Flyers, Billboard). Toate proiectele sunt personalizate in functie de mai multi factori si de elementele definitorii ale afacerii tale.

Imagine

Imaginea vinde, de aceea oferim rezultate la cele mai inalte standarde, utilizand culori, ilustratii si tipografie reprezentativa pentru afacerea ta. Utilizam culori si elemente grafice relevante si atragatoare.

Mesaj

Avem grija sa transmitem mesajul dorit intr-un mod estetic si usor de inteles. Creatiile sunt 100% personalizate pentru fiecare client, in functie de ideile si viziunea acestuia pentru ca rezultatul sa fie profesional si optim.

Logo-uri

Logo-ul trebuie sa fie definitoriu pentru orice afacere, fiind utilizat pentru identificarea unui brand, produs sau serviciu. Un logo de calitate va da dovada de profesionalism companiei, toate brand-urile ce pun accent pe imagine trebuie sa detina unul. Yoseo ia in calcul toate elementele deifinitorii ale afacerii tale si le imbina pentru a rezulta un logo unic, atragator si memorabil.

Web-Bannere

Plasarea de bannere pe diferite site-uri de profil sau platforme este una dintre cele mai eficiente metode de promovare in mediul online. Printr-o astfel de creatie poti adauga imagini atragatoare si mesaje interesante pentru a atrage atentia consumatorilor. Yoseo iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti in design grafic pentru a iti crea cele mai eficiente bannere pentru a iti imbunatati rata de click-uri si vanzarile.

Flyere, Postere, Brosuri, etc

Astfel de creatii te pot ajuta sa iti creezi un brand solid, in functie de productia publicitara pe care o doresti. Yoseo va vine in ajutor cu solutii creative pentru ideiile tale si concepem materiale reprezentative la cea mai buna rezolutie.