Shopify

Utilizeaza o singura platforma pentru a vinde produsele oriunde si oricui prin cel mai performant magazin electronic.

Shopify este cea mai performanta platforma pentru magazine online, aducand o serie de functionalitati optime. Vinde inteligent in locul tau, te ajuta sa iti gestionezi clientii, sa duci evidenta stocurilor si a comenzilor. Gestioneaza-ti inteligent si sigur magazinul tau electronic. Yoseo va ofera solutia pentru dezvoltarea afacerii dvs..

Administrare completa

Incorporam sisteme de gestionare a inventarului in magazinul dvs. online pentru a contribui la eficientizarea procesului.

Contabilitate

Conectam magazinul Shopify la soluţii contabile populare, cum ar fi Quickbooks, FreshBooks si Xero.

Rapoarte si Analiza

Obtineti analize suplimentare pentru afacerea dvs. online utilizand aceste aplicatii pentru a masura ratele de conversie, comportamentul clientilor si datele despre vanzari.

Securizare maxima

Cea mai sigura platforma de ecommerce. Tranzactiile online nu au fost niciodata mai sigure, platforma avand implementate cele mai bune caracteristici de securitate, precum certificate SSL, conformitatea PCI si Uptime monitorizat non stop. Yoseo va garanteaza protectia tranzactiilor efectuate pe cea mai noua si sigura platforma pentru comert electronic.

Design atragator

Platforma Shopify vine cu o varietate de teme pentru a-ti transpune imaginea afacerii tale in mediul online. Temele sunt customizabile pentru a se adapta cu usurinta fiecarui domeniu de activitate. Yoseo vine in ajutorul dvs. pentru a va dezvolta afacerea cu o echipa de profesionisiti IT, singurii din Romania acreditati Shopify Expert.

Vanzare garantata

Platforma pune la dispozitie foarte multe canale de vanzare, inclusiv posibilitatea de drop shipping. Rezultatele vorbind pentru noi, clientii Yoseo ce au dezvoltat magazine online in Shopify au inregistrat, in mai putin de jumatate de an, cresteri de pana la 700% ale vanzarilor. Puteti vinde atat pe teritoriul tarii, cat si in strainatate, fiind disponibile functionalitatile necesare pentru astfel de tranzactii si livrari.