Shopify

Utilizati o singura platforma pentru a va vinde produsele oriunde și oricui prin cel mai performant magazin online. Incearca Shopify.

Shopify

Shopify este cea mai performanta platforma pentru magazine online, aducand o serie de functionalitati optime. Vinde inteligent in locul tau, te ajuta sa iti gestionezi clientii, sa duci evidenta stocurilor și a comenzilor. Gestioneaza-ti inteligent și sigur magazinul tau electronic. Yoseo va ofera solutia pentru dezvoltarea afacerii dvs..

Shopify

Administrare completa

Incorporam sisteme de gestionare a inventarului in magazinul dvs. online pentru a contribui la eficientizarea procesului.

Shopify contabilitate

Evidenta contabila

Conectam magazinul Shopify la soluţii contabile populare, cum ar fi Quickbooks, FreshBooks si Xero.

Shopify analiza

Rapoarte si Analiza

Obtineti analize suplimentare pentru afacerea dvs. online utilizand aceste aplicatii pentru a masura ratele de conversie, comportamentul clientilor si datele despre vanzari.

Securizare maxima

Cea mai sigura platforma de ecommerce. Tranzactiile online nu au fost niciodata mai sigure pentru ca platforma are implementate cele mai bune caracteristici de securitate, precum certificate SSL, conformitatea PCI și Uptime monitorizat non stop. Yoseo va garanteaza protectia tranzactiilor online efectuate pe cea mai noua si sigura platforma pentru comert electronic.

Design atragator

Platforma Shopify vine cu o varietate de teme pentru a-ti transpune imaginea afacerii tale in mediul online. Temele sunt customizabile pentru a se adapta cu usurinta fiecarui domeniu de activitate. Yoseo vine in ajutorul dvs. pentru a va dezvolta afacerea cu o echipa de profesionisiti IT, singurii din Romania acreditati cu certificat de Shopify Expert.

Vanzare garantata

Platforma pune la dispozitie foarte multe canale de vanzare, inclusiv posibilitatea de drop shipping. Rezultatele vorbind pentru noi, clientii Yoseo ce au dezvoltat magazine online in Shopify au inregistrat, in mai putin de jumatate de an, cresteri de pana la 700% ale vanzarilor. Puteti vinde atat pe teritoriul tarii, cat și in strainatate, fiind disponibile functionalitatile necesare pentru astfel de tranzactii si livrari.