Ce fel de campanie de promovare online să alegi?

Ce fel de campanie de promovare online să alegi?

Companii cu experiență sau cele aflate la început, toate au nevoie de clienți. Întrebarea esteȘ unde găsești clienții potriviți? Cei mai mulți clienți, în momentul acesta, sunt conectați la internet. Aceștia petrec timp pe rețele de socializare, caută servicii sau produse pe Google sau pur și simplu se informează. Un procent de 80% din consumatori intră cel puțin o dată pe zi pe un motor de căutare. Așadar, dacă vrei să atragi mai mulți clienți trebuie să începi o campanie de promovare online.

Unde să realizezi o campanie de promovare online pentru a aduce rezultate?

Sunt disponibile foarte multe canale prin care să îți distribui reclamele în ziua de astăzi. În mediul online ai posibilități nenumărate de promovare. Mai jos voi prezenta principalele metode de promovare a afacerii tale în mediul online.

  • Promovare prin Social Media

Este deja cunoscut faptul că rețelele de socializare, precum Facebook, Instagram și Twitter sunt utilizate de milioane de persoane. O campanie de promovare online realizată pe rețelele de socializare îți va aduce clienți rapid. Costurile unei campanii pe Facebook sunt foarte scăzute, de asemenea, structurarea se realizează cu ușurință. Un avantaj enorm constă în stabilirea audienței potrivite.

  • Promovare prin Google Ads

Google este cel mai mare motor de căutare. Anunțurile create pe acestă platformă aduc rezultate excepționale. Avantajele utilizării platformei Google Ads constă în setarea manuala a costului maxim pe click și adăugarea cuvintelor cheie relevante. Anunțurile vor fi afișate unde și cui trebuie, fără a consuma mai mult buget decât cel setat. Pe Google Ads se pot crea campanii dinamice, pentru rețeaua de căutare sau pentru rețeaua de display.

  • Promovarea prin SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare este o necesitate. Prin SEO se va realiza o creștere organică a website-ului tau în paginile Google. Este importantă ocuparea primelor poziții în acest motor de căutare. Conform ultimelor statistici, utilizatorii caută în medie un produs sau serviciu doar până la pagina a treia. Totodată, aceștia asociază primele rezultate cu o companie serioasă.

Ce campanie se potrivește afacerii tale?

În funcție de bugetul de care dispui, contacteaza-ne telefonic, pe e-mail sau pe Facebook pentru a stabili împreună care e cea mai optimă variantă pentru tine. Yoseo vă vine în ajutor. Aducem soluții și sfaturi pentru dezvoltarea afacerii tale.

 

campanie de promovare online

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *