Costuri pentru deschiderea unui magazin online Shopify

Costuri pentru deschiderea unui magazin online Shopify

Deschiderea unui magazin online Shopify este o investitie profitabila. Comertul electronic a prins un avant remarcabil. In ultimii ani, tot mai multi antreprenori renunta la magazinele fizice. Numarul magazinelor online a crescut considerabil in ultimul deceniu. De ce antreprenorii opteaza pentru comertul electronic?

E-commerce-ul a devenit cea mai profitabila investitie. Afacerile online au un succes mult mai mare. Consumatorul doreste sa depuna cat mai putin efort, iar cumparaturile online sunt solutia. Pentru a avea succesul dorit, magazinul dvs. online trebuie sa ii satisfaca nevoile consumatorului.

De ce sa deschideti un magazin online Shopify?

Shopify este o inovatie in ceea ce priveste platformele de e-commerce. Aceasta detine o varietate de Add-on-uri ce permit extinderea seturilor de functii. Platforma Shopify este o platforma Software as a service. Aceasta se deosebeste de platformele OpenSource prin interfata usoara si functionalitati multiple. Puteti avea acces la toate acestea, platind un abonament lunar de doar 29$. Desigur, pentru a avea acces la mai multe beneficii, pretul abonamentelor creste.

Aceasta platforma a devenit tot mai utilizata. Multe magazine migreaza de la platforme OpenSource la un magazin online Shopify. Acest lucru se datoreaza in special investitiei mici ce aduce beneficii enorme.

Ce avantaje aduce platforma Shopify?

Cel mai mare avantaj adus de utilizarea acestei platforme sunt rezultatele. Companiile ce au ales Shopify au inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor. Alte avantaje constau in functionalitatile si caracteristicile acesteia, printre care:

  • Securizare maxima
  • Posibilitatea de a adauga un numar nelimitat de produse
  • Interfata usor de administrat
  • Gama variata de teme
  • Gazduire gratuita

Costurile pentru abonamentele Shopify incep de la 29$ pe luna. Acestea variaza in functie de caracteristicile pe care le doriti. Pentru ca magazinul dvs. sa functioneze optim si sa indeplineasca toate conditiile trebuie sa apelati la profesionisti. Echipa noastra ofera servicii de webdesign, programare, grafica si content writing pentru a crea magazine la cele mai inalte standarde. Daca doriti un magazin optimizat si personalizat, contacteaza echipa Yoseo . Ne puteti gasi si pe Facebook.

magazin online shopify

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *