3 greseli in promovare online

3 greseli in promovare online

Digital marketing-ul a ajuns la indemana oricui, iar tot mai multe companii aleg sa isi realizeze pe cont propriu campanii de promovare online. Crearea unei campanii se realizeaza destul de simplu, insa rezultatele nu sunt intotdeauna satisfacatoare.

Care sunt cele mai intalnite 3 greseli in promovare online?

  1. Audienta gresita

    Multi antreprenori doresc atragerea unui numar foarte mare de consumatori. Una dintre cele mai frecvente greseli intalnite la campaniile online este alegerea unei audiente gresite. Audienta consta in publicul pe care il targetati si se selecteaza in functie de gen, varsta si localizare. Pentru ca rezultatele reclamei sa fie potrivite, audienta trebuie aleasa optim. Nu este recomandat sa selectati un alt domeniu decat cel pe care activati. De asemenea, varsta si genul trebuie alese in functie de produsele sau serviciile dvs.

  2. Imagini neatragatoare

    In cazul reclamelor de display, mai exact cele ce necesita bannere, utilizatorii gresesc in ceea ce priveste design-ul. Un banner pentru promovare online trebuie sa transmita clar mesajul si sa nu fie incarcat. De asemenea, acesta trebuie sa aiba un continut adecvat, atragator si usor de inteles. In ceea ce priveste reclamele de display, imaginea va atrage consumatorul sa apese click pe aceasta, asadar trebuie sa iasa in evidenta, dar intr-un mod atragator. Informatiile trebuie sa fie usor de citit, iar imaginile sa fie relevante.

  3. Continut neadecvat


    Redactarea continutului poate fi o adevarata bataie de cap. Multi antreprenori ce isi realizeaza pe cont propriu promovarea online tind sa redacteze descrieri foarte lungi si ample, cu detalii inutile. Consumatorii isi pierd interesul cand observa prea mult text. O reclama optima trebuie sa aiba un titlu atragator, care sa capteze atentia si un mesaj scurt. Mesajul trebuie redactat astfel incat sa atraga clientul sa apese click pe reclama, sa citeasca restul descrierii pe website. Daca i se vor oferi prea multe informatii in descrierea reclamei, acesta, probabil, nu va mai accesa website-ul dvs..

Cum sa obtineti rezultate satisfacatoare din promovare online?

Apelati la specialisti in digital marketing!

Compania noastra va va crea campanii de promovare online la cele mai inalte standarde. Fie ca doriti promovare pe Google Ads sau pe retelele de socializare, Yoseo Design va va obtine cele mai bune rezultate. Apelati la profesionisti in digital marketing pentru dezvoltarea afacerii dvs.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *