4 Motive pentru care ai nevoie de un Website Responsive

4 Motive pentru care ai nevoie de un Website Responsive

Site-urile web responsive au castigat o popularitate foarte mare in ultimul timp, mai ales pentru ca aceasta caracteristica are o influenta foarte mare in indexare in paginile Google. De la 1 ianuarie 2018, Google a schimbat politica de indexare si a introdus filtrele prin care aceasta se realizeaza in functie de codul si afisarea platformelor. Yoseo va pune la dispozitie o echipa profesionista in webdesign ce va poate crea un site responsive, ce se identifica cu imaginea dumneavoastra.

Iata cateva motive pentru care trebuie sa ai un website responsive:

  • LIZIBILITATE

Un utilizator va dori o navigare prietenoasa pe orice website, iar daca acesta este responsive se va incadra optim pe orice display, facand foarte usoara citirea. Consumatorul doreste sa gaseasca mult mai usor informatia dorita, iar printr-un website optimizat ii oferiti aceasta posiblitate.

  • IMBUNATATESTE EXPERIENTA UTILIZATORULUI

Conform statisticilor, un utilizator petrece in medie 3 secunde pe un site web neoptimizat si 26 de secunde pe unul responsive. Conform acestora, este evidenta importanta optimizarii site-ului dumneavoastra.

  • UTILIZAREA DISPOZITIVELOR MOBILE

In ziua de astazi, oamenii petrec mult mai mult timp pe smarphone-uri. Acest lucru indica faptul ca majoritatea cautarilor sunt effectuate de pe aceste dispozitive. O creatie noua de webdesign, optimizata va va aduce foarte multe avantaje, aceasta ridicandu-se la standardele impuse de Google.

  • TIMP DE INCARCARE SCAZUT

Lumea a devenit tot mai grabita, dorind ca toate actiunile pe care le desfasoara sa fie rapide. Un website responsive va ofera o incarcare mai rapida a acestuia. Un consumator isi pierde rabdarea daca site-ul pe care il acceseaza se incarca greu, daca optati pentru o creatie noua, responsive, acest lucru nu se va intampla.

Contacteaza echipa Yoseo pentru a va crea un website nou, responsive, ce se ridica la standardele impuse de Google, astfel incat sa generati cat mai multe lead-uri si sa fiti in trend atat in mediul offline, cat si online.