De ce WordPress?

De ce WordPress?

WordPress este o platforma opensource ce a fost la inceput destinata pentru blog deoarece este usor de accesat si administrat. Aceasta este disponibila intr-o varietate de teme care mai de care mai atractiva. In prezent a inceput a fi utilizata de tot mai multe persoane juridice deoarece este foarte accesibila si are un design uimitor, fiind ideala pentru crearea unui website de prezentare.

Avantajul unei platforme opensource este reprezentat de faptul ca puteti folosi codul deja scris si puteti face modificari pe paltforma fara a rescrie acest cod si fara a il schimba. In acest fel economisiti mult timp si faceti o investitie mult mai mica decat daca ati opta pentru crearea unui site web de la zero.

Aceasta vine cu o multime de avantaje. Majoritatea companiilor cu o activitate de lunga durata pe piata au pagini de prezentare facute in platforme invechite, iar acest lucru nu le permite optimizarea necesara pentru toate device-urile. Principalul beneficiul adus de platforma WordPress este reprezentat de adaptibilitatea acestuia pe toate dispozitivele mobile si posibilitatea de a implementa foarte usor update-uri si plugin-uri necesare pentru crearea unui website responsive.

Meniul acestei platforme este foarte atractiv si managementul acestei include functii extinse ce pot fi modificate pentru a fi posibila introducerea unor noi pagini, categorii, etc in permanenta.

Aceasta platforma permite implementarea de plugin-uri, acesta este unul dintre motivele pentru care platforma WordPress nu a mai fost utilizata doar pentru blog-uri. Majoritatea acestor plugin-uri sunt gratuite pe aceasta.

Daca aveti o afacere trebuie neaparat sa va creati un website care sa se identifice cu imaginea companiei dumneavoastra. Recomandarea noastra este platforma wordpress deoarece veti avea un site de prezentare intr-un timp foarte scurt, la costuri reduse si cu un design uimitor, aceasta platforma punand la dispozitie o multime de teme atragatoare.