Cum iti poti creste vanzarile in mai putin de un an

Cum iti poti creste vanzarile in mai putin de un an

In prezent, cele mai multe achizitii se realizeaza in mediul online. Magazinele electronice sunt tot mai frecventate de catre consumatori deoarece aduc mult mai multe avantaje. Cele mai importante motive pentru care indivizii aleg sa achizitioneze bunuri online sunt urmatoarele:

  • confortul;
  • posibilitatea de a compara mult mai usor produsele intre ele;
  • filtrarea produselor in functie de nevoile fiecarui client (pret, culoare, brand, etc.).

Cum alegeti platforma potrivita?

Cand alegeti sa deschideti un magazin electronic trebuie sa luati in calcul anumite functionalitati. Printre acestea se numara securitatea, interfata prietenoasa si, nu in ultimul rand, design-ul. Consumatorul doreste sa achizitioneze in siguranta bunuri, prin platile online. Totodata, usurinta cu care navigheaza pe website si scurtarea timpului de gasire a produsului sunt factori foarte importanti in alegerea magazinului preferat. Dar, cel mai important, pentru a pastra utilizatorul pe website-ul dvs., acesta trebuie sa aiba un aspect placut.

Shopify este cea mai potrivita platforma pentru gazduirea magazinului dvs. online. Aceasta platforma imbina o serie de functionalitati cu un design atragator si cu o interfata usor de utilizat. Datorita functiilor pe care le detine si a caracteristicilor de baza pe care le indeplineste, Shopify va poate ajuta sa va cresteti intr-un timp mult mai scurt numarul de vanzari.

Ce ofera platforma Shopify?

 Platforma Shopify ofera securitate sporita in ceea ce priveste platile online. De asemenea, dispune de o interfata usor de administrat, astfel incat introducerea produselor se va realiza mult mai usor. Ceea ce aduce Shopify in plus fata de alte platforme este posibilitatea de a introduce un numar nelimitat de produse. Totodata, promovarea se realizeaza mult mai usor prin multitudinea de instrumente de marketing si SEO pe care le are incluse.

Echipa noastra iti poate crea un magazin in platforma Shopify care va genera mult mai multe vanzari si te va ajuta sa iti duci afacerea la un alt nivel.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *