Vinde la un alt nivel cu Shopify Romania

Vinde la un alt nivel cu Shopify Romania

E-commerce-ul a devenit foarte practicat și la noi în țară.  Antreprenorii utilizează diferite metode pentru a vinde eficient. Shopify Romania este soluția optimă pentru generarea de clienți noi. Aceasta vă va ajuta să vindeți mult mai eficient.

Ce este platforma Shopify Romania? 

Shopify este cea mai nouă și performantă platformă pentru realizarea e-comerțului. Aceasta se deosebește de celelalte platforme prin diversele funcționalități. Totodată dispune de un grad ridicat de securizare. Platforma Shopify este cunoscută ca o platforma Saas (Software as a service). Mai precis, platforma este un software pentru care se plătește un abonament lunar.

Cele mai importante funcționalități Shopify

În afară de configurarea ușoară a platformei și securizare, platforma Shopify Romania dispune de o serie largă de funcționalități. Acestea sunt elementele esențiale ce vă vor ajuta să vindeți mult mai eficient. Cele mai utile funcții sunt instrumentele de marketing integrate: cele pentru SEO și Adwords. Totodată, platforma permite descărcarea de rapoarte periodice. Astfel, veți putea ține mult mai ușor evidențele produselor, stocurilor, etc.

Configurarea unui magazin online în platforma Shopify este foarte simplă. Este necesar să creați un cont, să alegeți abonamentul potrivit și să selectați tema dorită. După acestea mai trebuie doar să adăugați produsele, apoi să âncepeți să vindeți.

De ce aveți nevoie de noi pentru configurarea platformei Shopify Romania?

Platforma se configurează ușor. Totuși, fără cunoștințe de webdesign și programare, puteți obține doar o interfață basic, precum tema predefinită. Yoseo vine în ajutorul dvs. cu o echipă de programatori talentați. Sutem singurii certificați Shopify Expert din România. Vă vom configura și customiza magazinul dvs. online. Oferim cele mai bune soluții și opțiuni pentru un magazin electronic optim.

Vă vom administra magazinul constant. Astfel, veți obține cele mai bune rezultate. Dacă nu v-ați convins, Vgeneration.ro este cel mai bun exemplu. A înregistrat creșteri ale vânzărilor de peste 700%. Totul în mai puțin de un an. Această creștere s-a înregistrat după migrarea magazinului pe platforma Shopify.

Vă vom oferi consultanță gratuită. Vom veni cu cele mai bune sfaturi pentru dezvoltarea afacerii dvs. în mediul online. Alegeți Shopify Romania pentru cele mai bune rezultate.

shopify romania

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *